Algemene voorwaarden

 

Laatst bijgewerkt: 04-06-2023

  1. Acceptatie van de algemene voorwaarden

Door gebruik te maken van onze website en het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Het is belangrijk dat je deze voorwaarden zorgvuldig leest voordat je een aankoop doet.

  1. Productinformatie en nauwkeurigheid

We streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken over onze producten, inclusief prijzen, beschikbaarheid en specificaties. Onze productafbeeldingen kunnen echter afwijken van de werkelijke producten. We kunnen niet garanderen dat de kleuren op jouw beeldscherm nauwkeurig overeenkomen met de werkelijke kleuren van de producten.

  1. Bestellingen en betalingen

Door een bestelling te plaatsen, geef je aan dat je de bevoegdheid hebt om de betaling uit te voeren. Alle betalingen dienen te worden voldaan op het moment van de bestelling. We accepteren verschillende betaalmethoden, zoals creditcards, PayPal, etc. Alle prijzen zijn vermeld in de valuta zoals aangegeven op de website.

  1. Verzending en levering

We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De geschatte levertijd kan echter variëren, afhankelijk van de bestemming en eventuele onvoorziene vertragingen. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door externe verzendmaatschappijen.

  1. Retourbeleid

Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je binnen een bepaalde periode na ontvangst van het product een retourzending aanvragen. Raadpleeg ons retourbeleid op onze website voor meer informatie over de retourprocedure, eventuele kosten en uitzonderingen.

  1. Garantie en aansprakelijkheid

We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Mocht er zich een defect voordoen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij zullen ons best doen om het probleem op te lossen. Onze aansprakelijkheid is beperkt tot de aankoopprijs van het product.

  1. Intellectuele eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo's en andere grafische elementen, is ons eigendom of in licentie gegeven aan ons en is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, reproduceren, verspreiden of gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

  1. Wijzigingen in de algemene voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen of bij te werken. Eventuele wijzigingen worden van kracht vanaf het moment van publicatie op onze website. We raden je aan om regelmatig deze pagina te controleren op updates.

Neem bij vragen of opmerkingen contact op.